Kunst

Ontdek Mijn Kunstwereld
Vrijheid, Diepgang en Alchemie

Kunst gaat voor mij over bevrijding en het creëren van richting. Schilderen voelt als een alchemieproces, waarbij ik me laat leiden door wat er in en om mij heen gebeurt, om dat vervolgens harmonieus te laten samensmelten op het doek.

Mijn schilderijen zijn als vensters naar de realiteiten en emoties die ik ervaar. In dit proces gebruik ik al mijn zintuigen. Er zit zoveel tussen wat ik voel en het moment dat de verf het doek raakt, waardoor er meerdere lagen ontstaan in elk werk. Neem even de tijd en je zult zien dat elk schilderij vele verhalen vertelt met metaforen, figuren, symbolen of soms enkel kleuren.

Vrijheid is een kernthema in mijn werk, geïnspireerd door de wereld om ons heen en de eeuwige zoektocht van de mens naar bevrijding. Deze passie zie je terug in hoe ik schilder en in de diverse impressies op het doek. Afhankelijk van je perceptie kun je elke keer iets nieuws ontdekken.

Ik nodig je van harte uit om mijn wereld te betreden, te kijken, te voelen en je te laten inspireren door de diepte en dynamiek van elk schilderij.

Schilderijen

 

Wil je de nieuwsbrief ontvangen?

X

    Je krijgt binnen 24 uur reactie: