ONTDEK je VRIJHEID!

Dit boek bevat zowel visie, als persoonlijke ervaringen, metaforen en praktische ‘tools’. Dit maakt het fascinerend. U zult blij zijn met de resultaten na het lezen en toepassen van de technieken.

– James Cleveland Jones, author of  Stop Hearing and Start Believing

Moe van het leven in een fake realiteit? U hoeft niet te leven als een robot. Dit boek begeleidt U naar een nieuw niveau van bewustzijn waar je vrijheid ervaart en kunt genieten van het leven. Dus laat al uw stress van oude mentale, fysieke en emotionele bagage achter en leer hoe je in contact kunt komen met je eigen Master en hoe je je Matrix kunt ontrafelen.

– Vi Nedd-Jackman, author of The Healthier You-Est You

Verander je bewustzijn door creatief en ‘out of the box’ denken van Matrix naar Master met José Beekers. Ontdek Je Vrijheid!

– Dr. Virginia LeBlanc, author of  Love the Skin You’re In

In dit boek beschrijft José dat de meeste mensen leven vanuit een illusionaire realiteit, omdat ze het leven door een volledig geprogrammeerd bewustzijn, de Matrix, ervaren. Daardoor kunnen ze de Master die ze zijn niet zien. Dit masterbewustzijn is echt en vrij en het kan op nieuwe gemakkelijke en magische manieren het leven brengen dat ze willen. Als je vrij bent, kun je keuzes maken. Door dat te doen zullen energieën zich op jou afstemmen. Om vrij te zijn, is het nodig om fysieke, mentale en emotionele bagage te laten gaan. In dit boek legt ze uit hoe je in contact kunt komen met je eigen Master, hoe je je Matrix kunt ontrafelen en waarom dit in deze turbulente tijden belangrijk is. De Nederlandstalige versie is verkrijgbaar sinds mei 2018. Het boek is sinds 2020 ook verkrijgbaar in het Engels.

Mediakit Boek

X

    Je krijgt binnen 24 uur reactie: